Новини району  | Останні оновлення | Знай наших | Анонс газети "Маяк"
Додай нас у друзі vk.com
 Група "гість"Вітаю Вас Бажаний госте | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід

- Меню -

Головна сторінка

Останні ОНОВЛЕННЯ

Новини нашого району

Корюківська Козача Січ

ОГОЛОШЕННЯ

Гучномовець

Квіти +

Знай наших

Каталог файлів

Каталог матеріалів

Форум

Фотоальбом

Влада

МВС повідомляє

Служба Безпеки України

Слово для віруючих

Такого ви ще не бачили

Смаколики

Корюківщина. Вибір...

Гостьова книга

Ваша думка...



Статистика

онлайн усього 1
відвідувачів 1
користувач: 0



Посміємося?



Борщ квасолевий

1 склянка сухої квасолі, 4 нарізаних і 2 цілих картоплини, 1 / 4 середнього качана капусти, 1 цибулина, 3-4 червоних помідора (можна консервованих), 1 м'ясистий стручок солодкого червоного перцю, 4 ст. ложки соняшникової олії, по 1 / 2 моркви та білого кореня селери або петрушки, лавровий лист, сіль, цукор і червоний гострий перець за смаком. Кольорову або білу квасолю замочити в холодній воді на ніч, а потім відварити до м'якості в невеликій кількості води, не закриваючи каструлю кришкою. Картоплю нарізати соломкою або тонкими брусочками, залити (в окремій каструлі) необхідною для борщу кількістю окропу і варити на середньому вогні. Покласти в каструлю разом з нарізаною картоплею 1-2 невеликих цілих картоплини, які за готовністю потовкти і додати в борщ. Через 15-20 хвилин варіння заправити борщ овочевим пасируванням.

Для пасировки: обсмажити в олії дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, додати тонко нашинковану моркву і потім корінь петрушки або селери, обсмажити все разом 5-10 хвилин. Стручок червоного солодкого перцю дуже дрібно нарізати або протерти, додати в пасировку і злегка протушити. Свіжі помідори також протерти на терці або пропустити через м'ясорубку, вилити томатну масу в пасировку, додати лавровий лист і все тушити на середньому вогні, щоб маса добре згусла.

Заправлений пасируванням борщ проварити 3-5 хвилин, додати відварені квасолю (можна разом з рештою відвару при варінні), тонко нашінкованную свіжою капустою, за смаком посолити, додати при необхідності небагато цукру, якщо заправка вийшла кислуватою, і варити борщ при несильному кипінні до готовності капусти (близько півгодини).

Наприкінці варіння (за бажанням та смаком) всипати в борщ рублену зелень петрушки і кропу і покласти потовчений з сіллю часник. Настояти після варіння півгодини. До борщу подати сухарики.

Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
- Друзі -






















Мой профиль на Freelancehunt.com

Синоптики прогнозують
погода у Корюківці

Телеманія

Наше дзеркало №1
Наше дзеркало №2
Наше дзеркало №3
Наше дзеркало №4

Наше дзеркало №5
Наше дзеркало №6

OФІЦІЙНА Web-СТОРІНКА КОРЮКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
"АЛЬЯНС 3000" ©.