Салат
картопляний з грибами і горіхами
3 картоплини , 250 г маринованих (а краще
солених) печериць , 200 г
консервованого горошку , 4 ст.л. промитого ізюму , 4 ст.л. січених волоських
горіхів , 1 цибулина , 1 ст.л. яблучного оцту або 2 ст.л. лимонного соку , сіль,
перець, рослинна олія Приготування: Цибулю порізати півкільцями, посолити,
залити оцтом або лимонним соком і залишити маринуватись протягом 10-15 хв.
Картоплю відварити в мундирі, почистити і порізати соломкою, додати скибочки
грибів, горошок, промитий ізюм, січені горіхи і мариновану цибульку. Посолити,
поперчити і заправити олією. Подавати, посипавши зеленню.