1 капустина (масою
близько 1 кг)
, 1 кг
картоплі , 1 морквина , 1 цибулина , 2 ст.л. рослинної олії , сіль, перець Приготування: У капусти вирізати серединку, опустити кочан у
кип'яток і залишити, поки не вистигне. Розібрати капусту на окремі листочки. На
кожен листочок викласти фарш і загорнути у вигляді конвертиків. Голубці залити
підсоленим кип'ятком і тушкувати до готовності на дуже маленькому вогні. Для
приготування фаршу, картоплю почистити, помити і натерти на мілкій тертці (як
на деруни). Цибулю дрібно посікти, обсмажити до золотистого кольору в рослинній
олії, додати натерту на крупній тертці моркву і тушкувати протягом 5 хв. Овочі
додати до картоплі, посолити і поперчити фарш. Голубці подавати зі смаженою
цибулею.