Новини району  | Останні оновлення | Знай наших | Анонс газети "Маяк"
Додай нас у друзі vk.com
 Група "гість"Вітаю Вас Бажаний госте | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід

- Меню -

Головна сторінка

Останні ОНОВЛЕННЯ

Новини нашого району

Корюківська Козача Січ

ОГОЛОШЕННЯ

Гучномовець

Квіти +

Знай наших

Каталог файлів

Каталог матеріалів

Форум

Фотоальбом

Влада

МВС повідомляє

Служба Безпеки України

Слово для віруючих

Такого ви ще не бачили

Смаколики

Корюківщина. Вибір...

Гостьова книга

Ваша думка...



Статистика

онлайн усього 1
відвідувачів 1
користувач: 0



Посміємося?



Хрін

Рецептів страв з хроном існує безліч. Його вживають із м’ясом, рибою, салом, овочами, використовують для приготування підлив, супів, холодників тощо.

Приправи  0,5 склянки дрібно натертого хрону, 100 г сметани, лимонний сік, сіль. Усі інгредієнти старанно перемішати. Подавати до смаженого чи тушкованого м’яса. 0,5 склянки тертого хрону, 1 яблуко, 1—2 ст. л. оцту, 0,5 ч. л. цукру, 3—4 ст. л. кислого молока, сіль. Яблуко обчистити і натерти, змішати з хроном, додати інші інгредієнти, добре вимішати і покласти в скляну вазочку, подавати до холодного м’яса. 1 невелика хрінина, 2 ст. л. окропу, 1 ч. л. меду, 1 ст. л. олії, 0,5 ч. л. лимонного соку, 1 яблуко. Хрінину натерти, залити окропом, додати терте кисло-солодке яблуко, інші інгредієнти, добре вимішати. Подавати до овочевих, м’ясних та рибних страв. 1 ч. л. тертого хрону, 0,5 склянки сметани, 100 г тертого сиру, 1 зубок часнику. Складові змішати, додати ароматичні трави (кріп, петрушка, майоран).

Буряки з хроном. 1 кг буряків, 150 г хрону, цукор, оцет, кмин, сіль. Буряки зварити чи спекти в духовці, обчистити, натерти на дрібній тертці і з’єднати з тертим хроном. Заправити сіллю, цукром, оцтом, додати тертого кмину і вимішати. Зберігати в щільно закритому посуді.

Салат з морквою. Корінь хрону, 500 г моркви, 500 г яблук, 100 г сметани, сіль, цукор, зелень петрушки. Яблука (необчищені), хрін та моркву натерти на дрібній тертці, усе змішати, посолити, трохи підцукрити, викласти гіркою в салатницю і полити сметаною.

Салат з червоноголовковою капустою. 2 ст. л. тертого хрону, 900 г капусти, 2 яблук, цибулина, оцет, сіль, цукор, олія, круто зварене яйце, зелень петрушки. Капусту розрізати навпіл, натерти на грубій тертці і скропити оцтом, так само натерти необчищені яблука, додати дрібно посічену цибулю, усе вимішати, посолити і посипати цукром, додати хрону і залишити, накривши посудину, на 2 години. Викласти в салатницю, полити олією і прикрасити кружальцями яйця та листками петрушки.

Грінки з хроном. Батон, 50 г вершкового масла, 1 ст. л. тертого хрону. Черствий батон нарізати скибками завтовшки 1 см, змастити маслом, на деці підпекти в нагрітій духовці впродовж 15 хв. Гарячі грінки посипати тертим хроном.

Хрінове масло. Натерти 200 г хрону на дрібній тертці, заправити лимонним соком та медом до смаку, змішати з 100 г м’якого вершкового масла.

Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
- Друзі -






















Мой профиль на Freelancehunt.com

Синоптики прогнозують
погода у Корюківці

Телеманія

Наше дзеркало №1
Наше дзеркало №2
Наше дзеркало №3
Наше дзеркало №4

Наше дзеркало №5
Наше дзеркало №6

OФІЦІЙНА Web-СТОРІНКА КОРЮКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
"АЛЬЯНС 3000" ©.