|
Суп
грибний з манною крупою і картоплею
1 кг
свіжих грибів , 1 цибулина , 1 морквина , 1 корінь петрушки , 4 картоплини , 0,5
скл манної крупи , 50 мл рослинної олії , 2 л води , сіль, перець, зелень Приготування: Гриби почистити, промити і
порізати маленькими шматочками. Цибулю порізати кубиками, моркву і корінь
петрушки натерти на крупній тертці. Підготовлені цибулю, моркву, корінь
петрушки і гриби покласти у казанок із розігрітою олію і обсмажувати разом,
неперервно помішуючи, на невеликому вогні протягом 20хв. Картоплю порізати
кубиками і додати до овочів з грибами, влити 2л кип'ятку, посолити, поперчити і
варити протягом 5хв. Неперервно помішуючи, всипати манну крупу і варити до
готовності. Подавати, притрусивши січеною зеленню.
| |