Новини району  | Останні оновлення | Знай наших | Анонс газети "Маяк"
Додай нас у друзі vk.com
 Група "гість"Вітаю Вас Бажаний госте | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід

- Меню -

Головна сторінка

Останні ОНОВЛЕННЯ

Новини нашого району

Корюківська Козача Січ

ОГОЛОШЕННЯ

Гучномовець

Квіти +

Знай наших

Каталог файлів

Каталог матеріалів

Форум

Фотоальбом

Влада

МВС повідомляє

Служба Безпеки України

Слово для віруючих

Такого ви ще не бачили

Смаколики

Корюківщина. Вибір...

Гостьова книга

Ваша думка...



Статистика

онлайн усього 1
відвідувачів 1
користувач: 0



Посміємося?



Помідори зелені з свіжою капустою (салат)


Помідори нарізати скибочками, капусту дрібно нашинкувати, цибулю подрібнити, у перцю видалити насіння й нарізати смужками завширшки 2-3 см. Підготовлені овочі змішати, посолити. Суміш перекласти в емальовану каструлю, зверху покласти гніт і залишити на 8-12 годин. Після цього злити сік, а овочі заправити прянощами, цукром і оцтом. Довести до кипіння й варити 10-12 хв. Гарячу суміш укласти в банки й стерилізувати у киплячій воді півлітрові 10-12, літрові — 15-20 хвилин.                1 кг помідорів, 1 кг білоголової капусти, 2 великі цибулини, 2 солодкі перчини, 100 г цукру, 30 г солі, 0,25-0,30 л столового оцту, по 5-7 горошин чорного й духмяного перцю.

Форма входу
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
- Друзі -






















Мой профиль на Freelancehunt.com

Синоптики прогнозують
погода у Корюківці

Телеманія

Наше дзеркало №1
Наше дзеркало №2
Наше дзеркало №3
Наше дзеркало №4

Наше дзеркало №5
Наше дзеркало №6

OФІЦІЙНА Web-СТОРІНКА КОРЮКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
"АЛЬЯНС 3000" ©.