Новини району  | Останні оновлення | Знай наших | Анонс газети "Маяк"
Додай нас у друзі vk.com
 Група "гість"Вітаю Вас Бажаний госте | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід

- Меню -

Головна сторінка

Останні ОНОВЛЕННЯ

Новини нашого району

Корюківська Козача Січ

ОГОЛОШЕННЯ

Гучномовець

Квіти +

Знай наших

Каталог файлів

Каталог матеріалів

Форум

Фотоальбом

Влада

МВС повідомляє

Служба Безпеки України

Слово для віруючих

Такого ви ще не бачили

Смаколики

Корюківщина. Вибір...

Гостьова книга

Ваша думка...



Статистика

онлайн усього 1
відвідувачів 1
користувач: 0



Посміємося?



З квашеною капустою


Зелені помідори середнього розміру опустити на 1-3 хв. в киплячу воду, охолодити у воді і відразу ж зняти шкірку. Нарізати помідори тонкими пластинками. Цибулю очистити й нарізати кільцями. Зі свіжоприготовленої квашеної капусти злегка відтиснути розсіл. Підготовлені овочі укласти шарами в банки, заповнити гарячою заливкою і пастеризувати при 850: півлітрові банки 15-20, літрові — 25-30 хвилин.               1 кг зелених помідорів,   1,5 кг квашеної капусти, 1 кг цибулі.   Заливка: на 1 л води: 30-40 г солі, 50 г цукру, 10-12 г чорного перцю, 3-4 лаврові листки, 3-4 горошини духмяного перцю.

Форма входу
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
- Друзі -






















Мой профиль на Freelancehunt.com

Синоптики прогнозують
погода у Корюківці

Телеманія

Наше дзеркало №1
Наше дзеркало №2
Наше дзеркало №3
Наше дзеркало №4

Наше дзеркало №5
Наше дзеркало №6

OФІЦІЙНА Web-СТОРІНКА КОРЮКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
"АЛЬЯНС 3000" ©.